Heidi?

Tämä sarjakuvablogi kertoo Heidi-nimisestä kuvisopeopiskelijasta, jolla on kumppaninaan Aki-maatiaiskissa ja vilkas mielikuvitus. Kansas Cityn murre on myös vahvasti mukana tolloilemassa.

Ulkomuoto

Moni kissanomistaja tunnistaa itseäni kuvaavan rodun Pyhäksi birmaksi. Valitsin sen osin ulkonäön, osin luonteen kuvauksen perusteella. Itselläni ei ole ollut enkä ole kohdannut kyseistä kissaa. Birman rotukuvauksen perusteella se on kuitenkin itseäni hyvin kuvaava kissarotu. (Kuralammikossa uinut, mullassa myllännyt ja hyvin syönyt maatiainen on tästä seuraavaksi lähin.) Täyteläiset posket ovat siis oivallinen tuntomerkki niin todellisuudessa kuin käyttämissäni tulkinnoissa. :) Birma on nimittäin luonteeltaan muun muassa rauhallinen, ystävällinen, hiljainen ja utelias sekä leikkisä.

Mitä sulla on korvissa?

Silmälasit ovat arkiset varusteeni, etten aja pyörälläni keneenkään kopiksi ja etten ärsytä päätäni sihrustamalla kauempana ympärilläni olevia asioita. Ihan kelvolliset kapineet siis, ettei pollaan satu. Korvikset tosin ovat aiheuttaneet useasti uteliaisuutta, koska ne ovat vähintäänkin erikoiset. En ole (harmillisesti) punkkari (vaikka moiset miehet saavatkin sydämeni läpättämään heti Ewan McGregorin jälkeen), mutta punk rockia kuuntelenkin. Streittari kylläkin olen! :D

Pallomaha

Ulkonäkö ja sen korostaminen on mielestäni paisunut nyky-yhteiskunnassa sairaallollisiin mittoihin. Itselläni on omat paino-ongelmani, joiden korjaamiseen yhteiskunta painostaa. Tätä ”parannusprosessia” käyn läpi myös sarjakuvapiirtämisen avulla, koska olen huomannut sen tekevän asioiden käsittelemisen helpommaksi.

Kirahvimakkara?

Selitän tämän sarjakuvan muodossa, kunhan kerkiän sen piirtää. Maukasta se ainakin oli. :9