Miesmuisti: neljän ruudun stripit 004-007

Tällä kertaa luettavana on neljä kappaletta neljän ruudun strippejä:

Hieno lättänä perspektiivi tuossa työpöydässäni. :D Onneksi minulla oli muutama testituloste tuosta vuoden 2011 piirroksesta, johon sitten vetelin sarviin eri väreillä oikeat linjat.

Kolmosruudun tekstit jäivät aika pieniksi, mutta niissä lukee seuraavaa: ”Sivu 5 ilman rastereita ja tekstejä. Sivun 8 ylätaso.”

Pientä sisäpiirin vitsiä ilmassa, eh? Lisäksi Photoshopin sanoma kuulostaa joltain todella huonolta iskurepliikiltä. :D

Otsikkoon viitaten: näyttely kuuluu kuvataiteen aineopintojen Praktikum II -kurssiin. Varsinaisen työskentelyn ja näyttelyn rakentamisen lisäksi 10 op:n kurssiin kuuluu mm. essee omasta teoksesta ja toisen opiskelijan näyttelyn opponointi.

Tags: , , , , , , , ,

3 kommenttia - “Miesmuisti: neljän ruudun stripit 004-007”

  1. Ajatuskuplan uusin muoto on rääväsuinen ja erittäin karvainen kissa. » Blog Archive » Miesmuisti: neljän ruudun stripit (kaikki) Kirjoittaa:

    […] Ajatuskuplan uusin muoto on rääväsuinen ja erittäin karvainen kissa. « Miesmuisti: neljän ruudun stripit 004-007 […]

  2. piri Kirjoittaa:

    AAA! Nyt pääsin oikein ajan kanssa lukemaan näitä strippejä ja melkein tipuin tuolilta tuon Juhani-kissan kohdalla! Aivan nappiin osuivat nuo opettajien kissapersoonat!

  3. Heidi Kirjoittaa:

    Musta persialainen taisi olla täydellinen valinta Juhanin kissapersoonaksi, kun muutkin ihmiset ovat sille naur-, siis tykänneet siitä. :)

Jätä vastaus