tetrominot 003: treffit sirkkelin ja vannesahan kanssa

Tuossahan noita nyt on, alemmalla hyllyllä pohjustettavaksi meneviä ja ylemmällä jo valmiiksi pohjustettuja mdf-tetrominoja. Viime viikolla kävin leikkaamassa niitä puupuolen Pasin avustuksella. 275,50 x 184,50 cm kokoisesta levystä Pasi sahasi sirkkelillä aluksi minulle suorakaiteen muotoisia paloja (sekä maalauspohjia), jotka sitten sahasin oikeaan muotoon vannesahalla. Kaikki sormet ovat edelleen tallella. :)

Kuljetin kotiin jo yhden kokonaisen satsin tetrominoja. Lattialla säilyttäminen, varsinkin vessa-keittiö-olkkari -valtaväylällä, ei tunnu enää kovin järkevältä vaihtoehdolta, koska olen astunut jo useamman kerran terävien kulmien päälle. Varsinainen maalaamisurakka alkaa sitten talviloman jälkeen eli viikon 11 tienoilla.

Eilisessä seminaarissa esiteltiin lyhyesti kuvallinen tilatoive omalle työlle. Itse esitin toiveekseni pääyliopiston aulan:

Nähtävästi ”mun” yliopistossa on kuusi ovea, vaikka todellisuudessa niitä on vain neljä. :D Paikkavalinta on kuitenkin tarkoituksella pääyliopiston aula, koska vilkkain ihmisvilinä keskittyy sinne. Tällainen sijoituspaikka tuo väriä ja erilaista toimintaa kiireen keskelle.

Pyörittelin mielessäni myös tetriksen esillepanoa, joka alustavasti olisi pöytien päälle pingotettu kangashuppu. Kankaaseen voi tehdä pelialueen ruudutuksen monin eri tavoin ja huppu (vai helmako se on?) peittää pöytien jalat. Kangasta hankkisin joko pesulasta (valkoisia sairaalalakanoita) tai Kontista (roskiin meneviä värikkäitä kankaita).

Ja lopuksi edelliseen merkintään viitaten:

Kenenkähän töistä tuossa on valokuva? :D Hiukan kuitenkin ihmettelen, että miksi minun töistä on suhteellisen edustava valokuva ja muiden opiskelijoiden töistä on vain tuollainen epämääräinen sivuttaiskuva. :S

Tags: , , ,

Jätä vastaus