Ensimmäinen näyttely on nyt ohi

Ensimmäinen virallinen näyttely, jossa oli myös omia töitäni esillä, on nyt ohi. Kävin ottamassa kuvia näyttelytilasta ja töistä muistoksi itselleni. Tässä niistä muutama:

Jos näyttelyyn kävi kulkunsa jalkaisin ja erityisesti portaita pitkin, kohtasi näyttelyvieras tällaisen näyn.

Kaikkiaan kuvitustöitä oli esillä 31 kappaletta 12 opiskelijalta.

Omat työni kehystin mustiin vaihtokehyksiin, joista yksi onneton otti myös matsia lattian kanssa. Kulmahan siinä meni ryttyyn. Ripustushommissa olleet kollegat meinasit saada sydärin, mutta onni oli matkassa ja ilmastointiteipillä selvittiin tästäkin pälkähästä. :) Tosin muiden töiden ripustuksen pitävyydessä oli ihmeellisiä ongelmia ja joka aamu sai arvailla, että kenen työ on tällä kertaa vinossa taikka lattialla.

Uusia näyttelyitä on myös tulossa ensi vuoden puolella. Tammikuussa pystytetään mediapedagogiikan kurssin näyttely, jossa kurssin lopputöitä pääsee katsomaan perinteisesti F-siiiven 4. kerroksessa olevissa tiloissa. Hyvällä tuurilla ja röyhkeällä päällä ollessamme saamme töitä esille myös joihinkin F-siiven gallerioihin. Huhti-toukokuussa on sitten syventävän taideproduktion näyttely, joka edistyy kaiken muun opiskelun ohessa. Produktio on muun muassa yrittänyt valloittaa työpöytääni (vaikka on valloituksessa mukana muitakin tahoja, kuten TTK:n pikkujoulut, Tony Tiikeri ja jokin epämääräinen ihmissotkija):

Tags: , , , ,

Jätä vastaus